Friday, July 31, 2009

video

Baby Adam sedang bekerja...ini lah kerja dia hari-hari....
aku tunggu dia abes kerja...baru boleh kemas balik

Wednesday, July 29, 2009


masa ni...baru jer sampai kat ladang teh...seronok sangat sampai keluar
gambar gini...


LORD OF THE RINGS...versi melayu



selalunya kita yang snap picture orang lain....tapikali ni kena
tangkap dek orang lain....


yang ni pun....

Monday, July 27, 2009

2-3 hari ni pening kepala, mane nk kejar nak siapkan photo-photo weddings orang lagi, mana nak siapkan CPU lagi. CPU wat hal pulok....main kejap ok...kejap tak ok....

Saturday, July 18, 2009

berikut adalah antara pictures yang sempat saya snap masa kat atas sana. Kalau ikut nak snap banyak lagi, tapi sibuk duk snap gambar budak2 tu.... harap diorang jer saya boleh sampai sini. maybe next year datang lagi.


my fovourite photo


satu lagi...

celebrating our glory- dapat tempat ketiga keseluruhan....
terus pegi starbucks, minum kopi panas..

Friday, July 17, 2009

sambung up load semula nanti...nak bawak THREE HEROES gi breakfast dulu....
mama die tak de untuk 2 hari ni...so, kena take care evrything for them....

Akhirnya...perjalanan kami sampai ke destinasi yang dituju...Hotel Cool Point, Tanah Rata, Cameron Highlands pada jam lebih kurang 5.30 petang


ni apa cerite ning....
on the way nak masuk ke Cameron, tunggu mane-mane yang tertinggal


berenti rehat sambil jawab soalan kat R&R Gua Musang, snap gambar sendiri...
solat & lunch terus kat sini..sebelum bergerak ke Cameron.


Antara aksi yang dapat dirakam di Santuari Sg. Ketiar
Lalu jalan ni memang cerah mata tengok view die, tapi kena hati-hati sebab kadang-kadang tu banyak jalan yang berlubang, kena beringat sokmo..jadi kesimpulannya, pilot kena tumpukan kepada pemanduan. Yang sedapnye yang duduk kat belakang lah...sambil makan sambil tengok view kat luar..












Dalam perjalanan...melalui jalan menuju ke Santuri Sg. Ketiar, tempat pemulihan gajah-gajah liar..












Dengan kuda itam ning lah kami berkonvoi ke Cameron. Aura kemenangan dah rasa masa ni...

KONVOI KE CAMERON HIGHLANDS

Last Week join konvoi Kelab Sukan Dan Kebajikan Cawangan HSNZ ke Cameron Highlands. Start berkumpul di perkarangan Pusat Rawatan Harian (ACC), HSNZ. Lebih kurang 30 kenderaan semuanya. Semua peserta diberikan satu buku soalan ala-ala tresure hunt..kami dikehendaki menjawab soalan-soalan yang diberikan berpandukan kepada sesuatu tempat yang akan kami lalui sepanjang perjalanan ke Cameron Highlands.